Idéer

Ge nytt liv åt dina bilder. Låt inte gamla alster ligga och bli bortglömda. Ta fram dina bilder som du köpte av den lokale konstnären på semesterresan. Låt inte de grafiska bladen som du vann i konstföreningen vara kvar i lådan på vinden tills nästa gång du flyttar.

Vi hjälper dig att välja lämplig passepartoutGe bilderna rättvisa och få samtidigt ett lyft åt väggarna och rummet där du vistas, oavsett om det är hemma eller på jobbet.

Nya ramar och passepartouter får din konst att leva upp på nytt samtidigt som de bevaras och skyddas för framtiden. Vi arbetar med de stora tongivande tillverkarna av ramlist och annat inramningsmaterial Enkla, raka trälisteroch kan ge dig tips och idéer vare sig du föredrar en trendig inramningsstil eller en mer traditionell och klassisk.

Enkelhet vinner oftast. Även om utbudet av tavellist och passepartout är nästan oöverskådligt stort, vinner bilderna på en lugn, balanserad men ändå modern inramningsstil.

Det finns olika system för upphängningIbland kräver valet av upphängning extra uppmärksamhet. Som när vi gjorde inramningar av fotografier för att monteras ombord på en katamaranflotta. För att spara vikt och inte riskera glassplitter ombord, valdes plexi och en upphängningslösning där bilderna sitter fast säkrade mot skotten.